Hoogwaardige kantoorruimte te huur in Vught

AdresDe Ring 8
PlaatsVught
Te huur/Te koopTe huur
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Omschrijving

Algemeen

Business Park Vught
Built to Build Projectontwikkeling B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een plan ontwikkeld en gerealiseerd van drie bedrijvenverzamelgebouwen en drie hoogwaardige kantoorgebouwen op een uitstekende locatie aan de Laagstraat te Vught. Dit plan heeft de toepasselijke naam “BusinessPark Vught”. De drie kantoorgebouwen zijn duidelijk zichtbaar vanaf de Laagstraat en fraai gelegen in het groen. Het grootste kantoorgebouw van “BusinessPark Vught” is verkocht en wordt in gebruik genomen door Cello. Daarnaast zijn nog twee hoogwaardige kantoorgebouwen gerealiseerd, die eveneens een hoge attentiewaarde hebben. Alle kantoorgebouwen zijn direct aan de Laagstraat gelegen en daardoor duidelijk zichtbaar. 

Locatie

“BusinessPark Vught” is duidelijk herkenbaar gesitueerd aan de Laagstraat en grenst aan bedrijventerrein “De Schakel”. Bedrijventerrein “De Schakel” is een goed gesitueerd, kleinschalig bedrijventerrein dat momenteel huisvesting biedt aan overwegend perifere detailhandelsvestigingen. Te denken valt hier bij aan een sanitairspeciaal zaak, een vestiging van de Boerenbond en bouwmarkt Karwei. De ontsluiting van “BusinessPark Vught”, ten opzichte  van de Rijksweg A2, is zonder meer goed. De op- en afritten van deze belangrijke rijksweg bevinden zich op een steenworp afstand van dit terrein. Via de nabij gelegen Wolfskamerweg en de Vijverbosweg is ook de N65 (Tilburg - ’s-Hertogenbosch) snel en eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid van deze locatie met het openbaar vervoer is eveneens goed. Vught heeft een NS Station en wordt door zowel de stads- als de streekbussenregelmatig aangedaan. Bushaltes bevinden zich pal tegenover  deze locatie  en in de directe omgeving. De overige omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de brandweerkazerne en de Gemeentewerf, het centrum voor de geestelijke gezondheidszorg Reinier van Arkel, conferentiecentrum Huize Bergen, een woonwijk  en het bedrijven- c.q. industrieterrein van Vught (Kempenlandstraat,Industrieweg en Baarzenstraat).

Kantoorruimte

Voorzieningen in de kantoorvilla’s met betrekking tot de gemeenschappelijke en exclusief te gebruiken ruimten zijn onder meer:

 • royale entree voorzien van natuursteen (leisteen);
 • berging voor bijvoorbeeld de plaatsing van afvalcontainers;
 • dubbele meterkast;
 • werkkast;
 • luxe personenlift naar de verdiepingen;
 • trappenhuis naar de verdiepingen;
 • sanitaire groep met één voorportaal en twee toiletten;
 • mechanische ventilatie;
 • topkoeling;
 • systeemplafonds voorzien van bandrasters en voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
 • centrale verwarming door middel van radiatoren die voorzien zijn van thermosstatische ventielen;
 • wandgoten ten behoeve van elektra-, data- en telefoonbekabeling. De bekabeling voor de elektriciteit wordt aangelegd, per stramien van 1.80 meter is één drievoudige randgeaarde wandcontactdoos en zijn twee data punten aanwezig. De data- en telefoniebekabeling wordt niet aangelegd;
 • loze leiding per bouwlaag ten behoeve van een intercominstallatie;
 • brandslanghaspel per bouwlaag.

Aanvaarding
InformatieInformatie aanvragen
AdresDe Ring 8
PlaatsVught
Te huur/Te koopTe huur
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Oppervlaktetot 250 m2
229 m² VVO inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimten
Aanvaarding

Foto's

                    

Wilt u meer informatie aanvragen over deze bedrijfsruimte aan de De Ring 8 te Vught? U kunt direct contact met ons opnemen via ons nummer:

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Uw naam ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Ongeldig e-mailadres of e-mailadres ontbreekt
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Beveiliging
Ongeldige invoer


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 46

© 2018, Willaarts en Willaarts | Disclaimer

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.