Advies en Consultancy

Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de advisering van bedrijven bij de keuze van hun huisvesting, het voeren van de onderhandelingen over zowel de aankoop als huur van de toekomstige huisvesting en het eenduidig vastleggen van de gemaakte afspraken in een huur- of koopovereenkomst.

Op basis van een zogenaamd programma van eisen (PVE) wordt niet alleen een inventarisatie gemaakt van het alsdan beschikbare aanbod, er wordt ook gezocht naar mogelijkheden die ogenschijnlijk niet "aan de markt" zijn. Op deze wijze wordt voor de opdrachtgevers een optimaal resultaat geboekt, hetgeen naar onze overtuiging nog altijd beter is dan het beste object kiezen uit een beperkte selectie.

Voorts voorziet ons kantoor diverse instellingen en bedrijven van advies omtrent vastgoed en huisvestingsvraagstukken. Zo adviseren wij diverse gemeenten, kinderdagverblijven, tandartsen, fysiotherapeuten, maar ook institutionele beleggers. 

Ook op het gebied van nieuwbouw heeft ons kantoor veel ervaring en een uitstekende reputatie. Zo hebben wij succesvol bemiddeld voor: BBL, 24.000 m2 logistieke ruimte in Almere. De FGH bank, een klassieke kantoorvilla in Groningen. Porsche centrum Eindhoven voor zowel de vestiging in Oirschot als in Beek. Newomij, de aankoop van 10 nieuwe verhuurde appartementen in Rosmalen enzovoorts.

Voor een oriënterend gesprek en een vrijblijvende offerte, nodigen wij u graag uit om contact met ons kantoor op te nemen.


Deel op sociale media:

 

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.