Zuiderkruis 11 's-Hertogenbosch

AdresZuiderkruis 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als bedrijfsruimte, loods, werkplaats.
Prijsinformatieop aanvraag
Omschrijving

De onroerende zaak bestaat uit een bedrijfs- c.q. logistieke distributieruimte met een bruto vloeroppervlakte van circa 4.073 m², twee entree's en een was- en kleedgelegenheid met douche op de begane grond, kantoorruimten, kantine, toiletruimte, technische ruimte en opslag- c.q. archiefruimte op de verdieping met een totale bruto oppervlakte van circa 277,50 m², alsmede het bijbehorende parkeer- en rangeerterrein, buitenterrein, erf, ondergrond en verdere toebehoren.

De logistieke bedrijfsruimte is gelegen op het aantrekkelijke bedrijvenpark "De Brand" te 's-Hertogenbosch. Het bedrijvenpark is gesitueerd aan de oostelijke zijde van de Rijksweg A2 en ten noorden van de Provinciale weg N 279.

Bedrijvenpark "De Brand" is ruim opgezet, voorzien van brede lanen, waterpartijen, groenvoorzieningen en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grootschalige, middelgrote en ook kleinschalige vormen van bedrijvigheid. De hier gevestigde bedrijven zijn onder andere werkzaam in een sfeer die varieert van distributiecentra tot (groot)handelsbedrijven, (lichte) productie- c.q. assemblagebedrijven en IT en ICT- bedrijven. In de directe omgeving bevinden zich onder andere: Siemens, Detron, Pink Roccade Würth, MAN Den Bosch (dealer van Volkswagen/vrachtwagens), Van der Velden Rioleringsbeheer, Kuehne en Nagel (Logistiek), EMGAS (technische groothandel), TNT Post, RES Software, Lensvelt Medical, Hoka Verkeerstechniek (BAM Wegen), Bostik (lijmen en kitten), Pelser Interieur Projecten, Fatboy, Perfect Kozijn.

Aanvaardingin overleg
AdresZuiderkruis 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als bedrijfsruimte, loods, werkplaats.
Oppervlakte2000 - 5000 m2
circa 4.073 m2 bedrijfsruimte
circa 277 m2 kantoorruimte
Prijsinformatieop aanvraag
Aanvaardingin overleg

Foto's

         


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.