Pettelaarpark 30 's-Hertogenbosch

AdresPettelaarpark 30
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Prijsinformatie€ 150,00 exclusief B.T.W. per m2 v.v.o. per jaar
Omschrijving

In kantorenpark ''Pettelaarpark'' zijn 12 kantoorgebouwen van hoge kwaliteit gerealiseerd. Gebouw Pettelaarpark 30 is eigendom van het gerenommeerde ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. In het ''Pettelaarpark'' zijn o.a. gevestigd: de Kamer Van Koophandel, SER Brabant, Telefoongids/Goudengids, BDO accountants en adviseurs, Dong Energy, Canon / Océ, Waterschap AA en Maas, SNS Bank, Euler Hermes Services B.V., NV Interpolis Kredietverzekeringen, Provincie Noord-Brabant, Pepperl + Fuchs, HLB Van Daal & Partners, Infor, Berenschot B.V., Taxperience / Lexperience Belastingadviseurs.

Het kantoorgebouw is te betreden via een royale entree, voorzien van een tochtsluis. Door middel van een brede, representatieve gang bereikt men de ontvangstruimte c.q. de receptie. Elke verdieping is bereikbaar via het royale trappenhuis of door middel van de twee personenliften. Alle kantooretages zijn voorzien van een "eigen" toegangsdeur een "eigen" sanitaire groep en een pantry. Vanuit de kantooretages heeft u een prachtig uitzicht over de Rijksweg A2, Golfpark De Pettelaar en de stad 's-Hertogenbosch.

Op het afsluitbare parkeerterrein, dat uitsluitend tot de gebruikers van het onderhavige kantoorgebouw ter beschikking staat, zijn in totaal 89 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zullen naar rato van de gehuurde vloeroppervlakte aan de huurder(s) worden toebedeeld voor een huurprijs van € 400,00 exclusief B.T.W. per parkeerplaats per jaar. Per circa 35 m² kantoorruimte is derhalve één parkeerplaats beschikbaar.
Direct naast dit gebouw bevindt zich bovendien het Transferium, waar tegen geringe kosten (langdurig) personenwagens kunnen worden geparkeerd.

AanvaardingIn overleg
AdresPettelaarpark 30
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Oppervlakte2000 - 5000 m2
Circa 3.113 m2
begane grond circa 745 m2
eerste etage 816 m2
tweede etage 517 m2
derde etage 517 m2
vierde etage 518 m2
Prijsinformatie€ 150,00 exclusief B.T.W. per m2 v.v.o. per jaar
AanvaardingIn overleg

Foto's

 


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 52

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.