Meerwijkweg 60 's-Hertogenbosch

AdresMeerwijkweg 60
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte.
Prijsinformatie€ 26.000,00 exclusief B.T.W. en voorschot servicekosten per jaar
Omschrijving

Het bedrijfsgebouw bestaat uit vier zelfstandige bedrijfsruimten die elk voorzien zijn van een kantoorruimte. Één van deze zelfstandige bedrijfsruimten is nog te huur. De bedrijfsruimten hebben een vrije hoogte van maar liefst circa 8.00 meter. In de platte daken van de bedrijfsruimten zijn lichtstraten aangebracht die zorgen voor voldoende daglichttoetreding. De toegang tot de bedrijfsruimten wordt aan de voorzijde verschaft via een handbedienbare overheaddeur, via een loopdeur kan men ook het (parkeer-)terrein aan de achterzijde bereiken. Vanzelfsprekend zijn ook de kantoorvertrekken te bereiken vanuit de bedrijfsruimten.

Het representatieve aanzicht van het "Maesvenster" wordt gevormd door de moderne en zeer complete kantoorruimten. De kantoren zijn verdeeld over twee bouwlagen en worden nagenoeg gebruiksgereed ter beschikking gesteld. Over de volle hoogte van de kantoren, in de noordgevel, is een pui geplaatst die zorgt voor ruim voldoende daglichttoetreding. Vanuit de kantoorruimten heeft men een prachtig uitzicht over het landschap en de rivier de Maas. De toegang tot elke kantoorruimte wordt verschaft via een speelse loopbrug.

Voor zover niet bebouwd is het royaal bemeten terrein voorzien van het nodige groen en verharding. Elke bedrijfsruimte heeft aan de voorzijde een "eigen" laad- en losplaats, parkeervoorzieningen, een uitrit op de openbare weg en een speels aangelegde tuin. Het terrein aan de achterzijde van de bebouwing is eveneens verhard, ook hier kan men personenauto's parkeren. Het terrein is aan de zijkant (westgevel) en aan de achterkant afgezet met een degelijk hekwerk dat voorzien is van twee toegangs-poorten.

AanvaardingIn overleg
AdresMeerwijkweg 60
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte.
Oppervlakte250 - 500 m2
Circa 447 m2
ca. 365 m2 bedrijfsruimte en ca. 82 m2 kantoorruimte
Prijsinformatie€ 26.000,00 exclusief B.T.W. en voorschot servicekosten per jaar
AanvaardingIn overleg

Foto's

       


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.