Moleneindstraat 1 te Vught

AdresMoleneindstraat 1
PlaatsVught
Te huur/Te koopVerkocht
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte, praktijk.
PrijsinformatieOp aanvraag
Omschrijving

De kantoor- c.q. praktijkruimte aan de Moleneindstraat 1 te Vught is jarenlang in gebruik door kinderdagverblijf Partou. Wegens centralisatie van een aantal activiteiten van Partou, komt deze kleinschalige kantoor- c.q. praktijkruimte voor verhuur beschikbaar. De speelse indeling van de ruimten biedt dit gebouw vele gebruiksmogelijkheden. Het kantoor- c.q. praktijkgebouw heeft een karakteristiek uiterlijk, bestaat uit één bouwlaag en heeft meerdere in- en uitgangen naar het omliggende terrein.

Dit zelfstandige, kleinschalige kantoor- c.q. bedrijfsgebouw is gelegen op korte afstand van de Provinciale weg N65 en de Rijksweg A2, in de nabijheid van het NS Station van Vught en pal naast het bekende winkelcentrum "Moleneindplein". Het winkelcentrum beschikt over een ruim bemeten parkeerplaats en biedt ruimte aan onder andere: een supermarkt, slijterij, drogisterij, slager, vishandel, groentehandel, diverse modezaken, cafetaria, restaurant, kapsalon en opticien.

Het gebouw is gelegen op een ruim bemeten perceel van circa 925 m². De buitenruimte is grotendeels voorzien van bestrating in de vorm van betontegels en deels voorzien van gras. In de directe omgeving zijn meerdere openbare parkeerterreinen en parkeerplaatsen aanwezig.

AanvaardingIn overleg
AdresMoleneindstraat 1
PlaatsVught
Te huur/Te koopVerkocht
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte, praktijk.
Oppervlakte250 - 500 m2
Circa 360 m2 kantoor-/bedrijfs-/praktijkruimte, perceel circa 925 m2
PrijsinformatieOp aanvraag
AanvaardingIn overleg

Foto's

       


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.