Speldenmakerstraat 11 's-Hertogenbosch

AdresSpeldenmakerstraat 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerkocht
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als bedrijfsruimte.
PrijsinformatieVerkocht
Omschrijving

VERKOCHT

Het betreft een zeer representatief bedrijfsgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein "De Herven’’ aan de Speldenmakerstraat 11 te ’s-Hertogenbosch. Het bedrijfsgebouw bestaat uit twee bedrijfsruimten met een totale vloeroppervlakte van circa 810 m². Voorts beschikt het bedrijfsgebouw over circa 395 m² kantoorruimte. Het bedrijfsgebouw is gelegen op een perceel met een oppervlakte van circa 1.900 m².

Vanwege de gunstige indeling en verhouding kantoorruimte en bedrijfsruimte is dit bedrijfsgebouw voor meerdere doeleinden geschikt. Bulter Architecten heeft hiervoor een aantal tekeningen en visualisaties gemaakt als voorbeeld.

Dankzij de zeer gunstige ligging en representatieve uitstraling is bedrijventerrein “De Herven” een zeer aantrekkelijk gebied voor een grote verscheidenheid aan functies en bedrijven. Zo zijn hier diverse groot- en kleinschalige kantoorgebouwen gerealiseerd, zijn hier veel technologiebedrijven gevestigd en treft men een aantal productie-, (groot-)handelsbedrijven en grootschalige distributiecentra. Daarnaast beschikt “De Herven” over een autoboulevard en is de bekende woonboulevard “De Bossche Boulevard” hier gerealiseerd. In de nabije omgeving van het hierboven beschreven bedrijfsgebouw zijn onder andere bedrijven als Didden Distributie Maatschappij, de Centrale Bossche Rijschool, Caterpillar, Boels Verhuur, Autobedrijf Jos van Boxtel en Caterpillar gevestigd. Een aantal andere beeldbepalende bedrijven op bedrijventerrein De Herven zijn onder andere: Quintiq, KPN Telecom, Panasonic, Gazprom en SAP.

Voor zover niet bebouwd, is het terrein rond het bedrijfsgebouw verhard door middel van een klinkerbestrating en zijn groenvoorzieningen aangelegd. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

AanvaardingPer direct
AdresSpeldenmakerstraat 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerkocht
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als bedrijfsruimte.
Oppervlakte1000 - 2000 m2
Circa 810 m² bedrijfsruimte
Circa 395 m² kantoorruimte
Perceel circa 1.900 m²
PrijsinformatieVerkocht
AanvaardingPer direct

Foto's

                 


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.