Rietveldenweg 53 te 's-Hertogenbosch

AdresRietveldenweg 53
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte, loods, werkplaats.
Omschrijving

VERHUURD

Dit representatieve bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein "De Rietvelden". In de directe omgeving van het object bevinden zich vele gerenommeerde bedrijven als: Heineken Nederland, Sligro, Bouwmaat, Makro, Welzorg, Staples Office Centre, Brezan, Kwikfit, Carglass en diverse dealers van personenwagens (BMW, Mercedes, Peugeot).

Het bedrijfsgebouw is gelegen nabij de op- en afritten van de rijksweg A59 ('s-Hertogenbosch - Breda) en op een steenworp afstand van de rijksweg A2 (Utrecht-Eindhoven). Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station van 's-Hertogenbosch bevindt zich direct aan de Rietveldenweg.

In dit bedrijfsgebouw is circa 175 m² bedrijfsruimte met daarbij circa 58 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 33 m² op de begane grond en circa 25 m² op de verdieping. Op de begane grond zijn een kantoorvertrek, verkeersruimten, een kantine en twee toiletten aanwezig. De verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap, zowel vanuit het kantoor als vanuit de bedrijfsruimte. Hier zijn twee afzonderlijke kantoorvertrekken aanwezig.

Het terrein is, voor zover niet bebouwd, voorzien van een klinkerverharding ten behoeve van laden en/of lossen en parkeerplaatsen. Via een brede oprijlaan die is aangesloten op de Rietveldenweg verkrijgt men de toegang tot "Waterrijk".

 

AanvaardingPer direct
AdresRietveldenweg 53
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte, loods, werkplaats.
Oppervlaktetot 250 m2
175 m² bedrijfsruimte
58 m² kantoorruimte
AanvaardingPer direct

Foto's

          


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.