De Steenbok 11 te 's-Hertogenbosch

AdresDe Steenbok 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte.
PrijsinformatieOp aanvraag
Omschrijving

VERHUURD

Algemeen
Aan de Steenbok 11 te ’s-Hertogenbosch is een representatief en praktisch bedrijfsgebouw gerealiseerd. Het bedrijfsgebouw is momenteel verhuurd en in gebruik bij Sam’s Kledingactie en Logicx Berging B.V..

Het bedrijfsgebouw bestaat uit circa 380 m² kantoorruimte en 1.200 m² bedrijfsruimte. Op het bijbehorende terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor personenwagens beschikbaar.
Per 01 januari 2016 komt circa 600 m² bedrijfsruimte en circa 180 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar op de begane grond. 

Locatie
Bedrijventerrein “De Brand” te ’s-Hertogenbosch is gesitueerd aan de oostzijde van de Rijksweg A2. “De Brand” wordt gekenmerkt door de vestiging van zowel grootschalige als middelgrote en kleinschalige vormen van bedrijvigheid, variërend van distributiecentra tot handelsbedrijven en productiebedrijven.

Terrein
Het gebouw is gerealiseerd op een ruim bemeten perceel dat gelegen is op de hoek van De Steenbok en De Voerman. Voorzover het terrein niet bebouwd is, is het terrein voorzien van fraaie groenvoorzieningen, looppaden, parkeerplaatsen en laad- en losplaatsen. Op het bijbehorende terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor personenwagens. Het terrein wordt verlicht door middel van lampen die in de overstek van het kantoorgedeelte zijn bevestigd. Aan de zijde van De Voerman, op maaiveldniveau, bevinden zich twee laad- en losplaatsen.

Aanvaarding01 januari 2017
AdresDe Steenbok 11
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor, bedrijfsruimte.
Oppervlakte500 - 1000 m2
PrijsinformatieOp aanvraag
Aanvaarding01 januari 2017

Foto's

     


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.