Kantoorruimte te huur Marktveld Centrum Vught

AdresMarktveld 26
PlaatsVught
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
PrijsinformatieOp aanvraag
Omschrijving
Algemeen
In het kenmerkende kantoorgebouw aan het Marktveld 28 te Vught is thans een bankshop van de Rabobank gevestigd. Vanwege de reorganisatie van de Rabobank is de kantoorfunctie van deze bank op deze locatie komen te vervallen en zijn de kantoorruimten op de verdiepingen van dit gebouw voor verhuur beschikbaar. De verdiepingen zijn ontsloten middels een eigen entree, met voorportaal, intercominstallatie en lift. Beide verdiepingen beschikken over een eigen adresaanduiding, respectievelijk Marktveld 26 en Marktveld 26-a te Vught. De kantoorruimte op de eerste verdieping bedraagt circa 263 m² VVO en is in zijn geheel voor verhuur beschikbaar. 
 
Locatie
Het Marktveld is een centraal gelegen en levendige straat in Vught. Een combinatie aan winkels, horeca en kantoren zorgen voor een goede mix van detailhandel, diensten en recreatie. Vanwege de goede bereikbaarheid en mooie situering is het een uitstekende locatie om kantoor te houden. De historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch is gelegen op circa 3,5 km afstand.
 
Parkeergelegenheid / Terreininrichting
Het kantoorgebouw beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde van het gebouw en over een parkeerkelder met 25 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen in de kelder zijn voor verhuur beschikbaar. Voorts beschikt het gebouw over een afsluitbare fietsen- en containerberging.
AanvaardingPer direct
AdresMarktveld 26
PlaatsVught
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Oppervlakte250 - 500 m2
Circa 263 m² kantoorruimte
PrijsinformatieOp aanvraag
AanvaardingPer direct

Foto's

           


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.