Achter de Tolbrug 151 's-Hertogenbosch

AdresAchter de Tolbrug 151
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
PrijsinformatieOp aanvraag
Omschrijving

VERHUURD

Deze oorspronkelijke woning c.q. pastorie is beschermd als Rijksmonument en is omstreeks het jaar 1501 gebouwd. In het jaar 1593 kwam dit gebouw in het bezit van klooster Mariënhage uit Woensel (Eindhoven) dat het tot het jaar 1629 als refugiéhuis in gebruik heeft gehad. Veel historische kenmerken typeren dit fraaie gebouw en haar rijke geschiedenis. Tegenwoordig wordt het gebouw gebruikt als kantoorruimte. Het rijksmonument is gelegen midden in de binnenstad op loopafstand van de gezellige Bossche markt, het kernwinkelgebied en het NS Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch.

In de directe omgeving bevinden zich diverse kantoorgebouwen, woningen en appartementengebouwen, een openbare parkeergarage, de markt en diverse winkels c.q. winkelcentrum De Arena. Het ruim bemeten perceel grond meet liefst circa 1.500m². Slechts een klein gedeelte van het perceel is bebouwd. Het onbebouwde gedeelte van het perceel is voorzien van een fraai aangelegde tuin (eveneens monumentaal) en ruim voldoende parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. Het gebouw wordt gebruikt door meerdere bedrijven, zoals: Aftersales Group, Keijzer en Rademakers Advies, Leads to More, We Cross, PNI Consultancy en Willaarts en Willaarts.

Vanwege het aanstaande vertrek van een huurder, komt kantoorkamer 1.05 (circa 29 m²) vrij, die gelegen is op de eerste verdieping. Hierbij behoort het exclusieve gebruik van een parkeerplaats, alsmede het gezamenlijke gebruik van de spreekkamer (0.04) die is gelegen op de begane grond, de sanitaire voorzieningen en de keuken die zijn gelegen op de eerste verdieping. 

Aanvaarding01 januari 2018, eventueel eerder in overleg
AdresAchter de Tolbrug 151
Plaats's-Hertogenbosch
Te huur/Te koopVerhuurd
ToepassingDit pand is onder andere te gebruiken als kantoor.
Oppervlaktetot 250 m2
Kantoorkamer van circa 29 m² en een parkeerplaats
Totaal circa 39 m² exclusieve kantoorruimte en aandeel gezamenlijke gebruik spreekkamer, toilet, pantry ed..
PrijsinformatieOp aanvraag
Aanvaarding01 januari 2018, eventueel eerder in overleg

Foto's

      


Terug


Deel op sociale media:

 

Vind uw pand

Soort pand
 
Plaats
 
Te huur / Te koop
 
Toepassing
 
Oppervlakte
 

Gevonden: 49

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.