Nieuwe Vershof in Rosmalen

image003

 

 

 

Nieuwe Vershof in Rosmalen

Met de geslaagde uitbreiding van het centrum heeft de kern van Rosmalen een nieuwe impuls gekregen. Het verplaatsen van diverse winkels biedt hierdoor ook kansen
voor nieuwe initiatieven. Een mooi voorbeeld hiervan is de voormalige winkelruimte
van Het Kruidvat aan Achter de Driesprong 31.
Gelegen naast de bestaande vershof en direct aan de ruime parkeerplaats met de
voorzijde aan het gezellige plein de Driesprong biedt deze winkelruimte een uitgelezen mogelijkheid om het bestaande versaanbod verder uit te breiden. De winkelvloer
zal na verbouwing ruimte bieden aan een drietal foodondernemers en zo een mooie
aanvulling worden op het winkelaanbod in Rosmalen.
Toko Naga, nu nog gevestigd aan de Dorpsstraat heeft aangegeven één van deze
plaatsen te willen vullen. Wij zoeken nog ondernemers die een mooi assortiment aan
bijvoorbeeld vis, noten, kaas & zuivel, koffie & thee, vleeswaren of overige specialiteiten kunnen aanbieden. Ook bestaat nu nog de mogelijkheid om mee te denken
over de uiteindelijke invulling van de ruimten en de verbouwing om zo een optimale
vershof te realiseren.
Mocht uw interesse zijn gewekt, of kent u een foodspecialist die op zoek is naar een
toplocatie voor zijn of haar bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op 
Willaarts + Willaarts ,073-6 12 21 21 073.

Kantoorgebouw De Office Verkocht!

Willaarts en Willaarts heeft met succes bemiddeld bij de verkoop van Kantoorgebouw De Office in het Paleiskwartier te 's-Hertogenbosch. Het kantoorgebouw is verworven door het Rijksvastgoedbedrijf en zal worden aangewend voor een van haar overheidsdiensten. 

Nieuwbouw kantoor De Office in ‘s-Hertogenbosch van start!

0003 DeOffice 2017

 

Het is zover! Na realisatie van de reeds aangelegde parkeergarage wordt, in opdracht van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, nu aangevangen met de bouw van het zeven verdiepingen tellende kantoorgebouw de Office.

Op 22 februari 2017 gaf Wethouder van Financiën, Economie en Duurzaamheid van ’s-Hertogenbosch Jan Hoskam, het startschot voor de bouw en sprak gezamenlijk met de directie van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier zijn vertrouwen uit in het project.

Naast Enexis verrijst eind 2017 de stijlvolle façade van De Office. Dit ontwerp van het bekende Amsterdamse architectenbureau de Architecten Cie zal het stadsgezicht van het Paleiskwartier verder verfraaien.

De Office zal na de realisatie bestaan uit circa 5.050 m² verhuurbare vloeroppervlakte, opslagruimten, een fietsenstalling, alsmede een ondergrondse parkeergelegenheid ten behoeve van 100 auto's. De vrij indeelbare vloervelden maken het mogelijk om het gebouw aan zowel grote als kleinere ondernemingen te verhuren, hetgeen de verscheidenheid aan ondernemingen en het vestigingsklimaat in het Paleiskwartier verder zal verbeteren.

Met de toevoeging van De Office aan het kantorenlandschap van ’s-Hertogenbosch en het Paleiskwartier in het bijzonder zal de Bossche kantorenmarkt aangevuld worden met het kwalitatieve aanbod waar in de markt steeds duidelijker merkbaar behoefte naar is.

Willaarts en Willaarts zal samen met Cushman & Wakefield zorgdragen voor de verhuur van de Office.

Speldenmakerstraat 11 te 's-Hertogenbosch

Speldenmakerstraat 11

Zeer representatieve en goed gelegen bedrijfsruimte op bedrijventerrein
De Herven te koop / te huur

Willaarts en Willaarts Makelaars en taxateurs in onroerende goederen B.V.
 
Op het mooie en veelzijdige bedrijventerrein De Herven te 's-Hertogenbosch is aan de Speldenmakerstraat 11 dit representatieve bedrijfsgebouw gelegen. Het betreft circa 810 m² bedrijfsruimte en circa 395 m² kantoorruimte. De recentelijk uitgevoerde "facelift" heeft geresulteerd in een strakke en nette uitstraling. 
 
Vanwege de aanstaande verhuizing van de huidige huurder komt dit bedrijfsgebouw voor verhuur c.q. verkoop beschikbaar. De bedrijfsruimte leent zich uitstekend als werkplaats, assemblageruimte of showroom.
 
Bent u of kent u de ondernemer die op zoek is naar een mooie bedrijfsruimte op een goede locatie? Voor meer informatie betreffende dit pand kunt u direct contact met ons opnemen!
 

Zeer hoogwaardige en stijlvolle kantoorruimte in hartje ’s-Hertogenbosch

Koningsweg 103

Het hoofdkantoor van Brand Loyalty International B.V. is gevestigd in het eigentijdse en herkenbare kantoorgebouw genaamd ‘’Kingsroad 101’’ aan de Koningsweg in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Het ontwerp van Van Aken Architecten uit Eindhoven heeft geresulteerd in een ware “total makeover” van het voormalig Essentgebouw. Van de in totaal 12.320 m² kantoorruimte is circa 7.500 m² door eigenaar Brand Loyalty in gebruik genomen. Van het zelfstandige kantoorgebouw aan de Lekkerbeetjesstraat is onlangs een gedeelte van de begane grond en de eerste verdieping aan POSG verhuurd. Momenteel is in dit gebouw nog circa 1.420 m² kantoorruimte voor deelverhuur beschikbaar, verdeeld over circa 830 m² op de tweede en circa 590 m² op de derde verdieping.

Het beschikbare kantoorgedeelte beschikt over een aparte entree aan de Lekkerbeetjesstraat welke met POSG of eventuele andere toekomstige gebruikers wordt gedeeld. Deze entree is neutraal en stijlvol ingericht zodat iedere gebruiker hier optimaal van kan profiteren.

Het gebouw is zeer hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig, doch met behoud van veel comfort. Bij de ontwikkeling en realisatie van het gebouw is nadrukkelijk rekening gehouden met duurzaamheid. Het gebouw is energiezuinig en goed geïsoleerd. Bij de oplevering heeft het gebouw een zogenaamde BREEAM certificering verkregen.

De ligging is uitstekend. Het is zowel met het eigen als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De Koningsweg is een van de belangrijkste invalswegen van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Van oudsher is dit een statige weg, waar overwegend herenhuizen en klassieke villa’s gerealiseerd zijn. Deze herenhuizen en villa’s zijn momenteel in gebruik als woning en/of als kantoorruimte.

In de omgeving is sprake van een prettige en kwalitatief goede mix van wonen en werken en is de levendigheid in het gebied gewaarborgd. Aan de Koningsweg liggen onder andere het hoofdkantoor van energiebedrijf Essent, het hoofdkantoor van Brand Loyalty International B.V., “Het Koningshuis” en via de 250 meter parkachtige Paleisbrug komt u in het Paleiskwartier. Hier opent op 20 november 2015 de nieuwe versmarkt van Heinde in het voormalig gebouw van het Stedelijk Museum en wordt in de nabije toekomst een hotel en bioscoop gerealiseerd. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand.

Er zijn talloze redenen aan te voeren waarom dit een prachtige en bijzondere kantoorlocatie is. Mocht uw interesse zijn gewekt, of kent u iemand die op zoek is naar een bijzondere locatie voor zijn of haar bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op via 073 6 12 21 21 of bekijk onze website voor meer informatie via de directe link: https://www.willaartsenwillaarts.nl/kantoorruimten/44-koningsweg-101-103-s-hertogenbosch 

Uw organisatie op deze toplocatie? De Office

DE Office

Uw organisatie op deze toplocatie? De Office.

Inmiddels is het Paleiskwartier voor 75% voltooid. De nieuwe randweg en de ligging aan het station maken het paleiskwartier niet alleen één van de mooiste maar ook één van de best bereikbare gebieden van onze stad. Met de huidige ontwikkelingen zoals de nieuwe Paleisbrug die de historische binnenstad op een bijzondere manier met het paleiskwartier verbindt en de op korte termijn te openen overdekte versmarkt wordt er een fantastisch stukje centrum aan onze mooie stad toegevoegd.

Na de voltooiing zal het Paleiskwartier bestaan uit circa 200.000 m² hoogwaardige kantoorruimte, circa 2.000 appartementen met bijbehorende parkeergelegenheid, diverse winkels en commerciële ruimten (restaurants en overige horecaruimten), publieksgebouwen zoals bijvoorbeeld een hotel, een bioscoop, alsmede een concentratie van het voortgezet, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Daarnaast is er voor bezoekers van het gebied een openbare parkeergarage in het Paleiskwartier gerealiseerd, die plaats biedt aan circa 1.100 auto’s.

Juist de combinatie van wonen, recreëren, onderwijs, uitgaan, overheidsdiensten en bedrijvigheid maakt dit gebied bijzonder en compleet.

“Veel bedrijven zouden hier graag kantoor houden, alleen is het aanbod van kantoorruimte vaak beperkt, of grootschalig. Hier komt verandering in! Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw waarin kleinere gebruikers meer dan welkom zijn.”

De mogelijkheid bestaat om in dit state of the art, nog te realiseren kantoorgebouw al vanaf ca. 300 m² kantoorruimte te huren met parkeerplaatsen!

“DE Office” wordt naar verwachting opgeleverd omstreeks het najaar van 2016. Het is dus bijzonder interessant om al in een vroeg stadium met ons in contact te treden omdat er met specifieke wensen nu nog rekening gehouden kan worden.

Dit hoogwaardige en uiterst duurzame, energiezuinige gebouw is ontworpen door het gerenommeerde Nederlandse architectenbureau: De Architekten Cie.

Stijlvol kantoor houden op het Businesspark Vught

Business Park Vught

Een prachtige plek om kantoor te houden. Dit blijkt wel uit het feit dat alle ruimten reeds in gebruik zijn genomen en er nog maar één ruimte beschikbaar is!

Built to Build Projectontwikkeling B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een plan ontwikkeld en gerealiseerd van drie bedrijvenverzamelgebouwen en drie hoogwaardige kantoorgebouwen op een uitstekende locatie aan de Laagstraat te Vught. Dit plan heeft de toepasselijke naam “BusinessPark Vught”. De drie kantoorgebouwen zijn duidelijk zichtbaar vanaf de Laagstraat en fraai gelegen in het groen.

De ontsluiting van “BusinessPark Vught”, ten opzichte van de Rijksweg A2, is zonder meer goed. De op- en afritten van deze belangrijke rijksweg bevinden zich op een steenworp afstand van dit terrein. Via de nabij gelegen Wolfskamerweg en de Vijverbosweg is ook de N65 (Tilburg - ’s-Hertogenbosch) snel en eenvoudig te bereiken.

De kantoorunits van “Business Park Vught” zijn bij uitstek geschikt voor de vestiging van onder andere bedrijven die werkzaam zijn in de zakelijke en/of financiële dienstverlening, gezondheidszorg, advisering en bieden goede huisvesting aan vrijwel elke vorm van bedrijvigheid waarvoor een kantooromgeving gewenst en/of noodzakelijk is.


Deel op sociale media:

 

Willaarts en Willaarts

Adres en telefoon


Postadres

Postbus 11104
5200 EC 's-Hertogenbosch

Bezoekadres

Achter de Tolbrug 151
5211 SM 's-Hertogenbosch

U kunt parkeren in het "Eerste straatje van Best". U bent dan aan de achterzijde van ons kantoor.

 073 612 21 21

Privacy policy

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.