Zeer hoogwaardige en stijlvolle kantoorruimte in hartje ’s-Hertogenbosch

Koningsweg 103

Het hoofdkantoor van Brand Loyalty International B.V. is gevestigd in het eigentijdse en herkenbare kantoorgebouw genaamd ‘’Kingsroad 101’’ aan de Koningsweg in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Het ontwerp van Van Aken Architecten uit Eindhoven heeft geresulteerd in een ware “total makeover” van het voormalig Essentgebouw. Van de in totaal 12.320 m² kantoorruimte is circa 7.500 m² door eigenaar Brand Loyalty in gebruik genomen. Van het zelfstandige kantoorgebouw aan de Lekkerbeetjesstraat is onlangs een gedeelte van de begane grond en de eerste verdieping aan POSG verhuurd. Momenteel is in dit gebouw nog circa 1.420 m² kantoorruimte voor deelverhuur beschikbaar, verdeeld over circa 830 m² op de tweede en circa 590 m² op de derde verdieping.

Het beschikbare kantoorgedeelte beschikt over een aparte entree aan de Lekkerbeetjesstraat welke met POSG of eventuele andere toekomstige gebruikers wordt gedeeld. Deze entree is neutraal en stijlvol ingericht zodat iedere gebruiker hier optimaal van kan profiteren.

Het gebouw is zeer hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig, doch met behoud van veel comfort. Bij de ontwikkeling en realisatie van het gebouw is nadrukkelijk rekening gehouden met duurzaamheid. Het gebouw is energiezuinig en goed geïsoleerd. Bij de oplevering heeft het gebouw een zogenaamde BREEAM certificering verkregen.

De ligging is uitstekend. Het is zowel met het eigen als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De Koningsweg is een van de belangrijkste invalswegen van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Van oudsher is dit een statige weg, waar overwegend herenhuizen en klassieke villa’s gerealiseerd zijn. Deze herenhuizen en villa’s zijn momenteel in gebruik als woning en/of als kantoorruimte.

In de omgeving is sprake van een prettige en kwalitatief goede mix van wonen en werken en is de levendigheid in het gebied gewaarborgd. Aan de Koningsweg liggen onder andere het hoofdkantoor van energiebedrijf Essent, het hoofdkantoor van Brand Loyalty International B.V., “Het Koningshuis” en via de 250 meter parkachtige Paleisbrug komt u in het Paleiskwartier. Hier opent op 20 november 2015 de nieuwe versmarkt van Heinde in het voormalig gebouw van het Stedelijk Museum en wordt in de nabije toekomst een hotel en bioscoop gerealiseerd. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand.

Er zijn talloze redenen aan te voeren waarom dit een prachtige en bijzondere kantoorlocatie is. Mocht uw interesse zijn gewekt, of kent u iemand die op zoek is naar een bijzondere locatie voor zijn of haar bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op via 073 6 12 21 21 of bekijk onze website voor meer informatie via de directe link: https://www.willaartsenwillaarts.nl/kantoorruimten/44-koningsweg-101-103-s-hertogenbosch 

 

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.