Nieuwbouw kantoor De Office in ‘s-Hertogenbosch van start!

0003 DeOffice 2017

 

Het is zover! Na realisatie van de reeds aangelegde parkeergarage wordt, in opdracht van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier, nu aangevangen met de bouw van het zeven verdiepingen tellende kantoorgebouw de Office.

Op 22 februari 2017 gaf Wethouder van Financiën, Economie en Duurzaamheid van ’s-Hertogenbosch Jan Hoskam, het startschot voor de bouw en sprak gezamenlijk met de directie van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier zijn vertrouwen uit in het project.

Naast Enexis verrijst eind 2017 de stijlvolle façade van De Office. Dit ontwerp van het bekende Amsterdamse architectenbureau de Architecten Cie zal het stadsgezicht van het Paleiskwartier verder verfraaien.

De Office zal na de realisatie bestaan uit circa 5.050 m² verhuurbare vloeroppervlakte, opslagruimten, een fietsenstalling, alsmede een ondergrondse parkeergelegenheid ten behoeve van 100 auto's. De vrij indeelbare vloervelden maken het mogelijk om het gebouw aan zowel grote als kleinere ondernemingen te verhuren, hetgeen de verscheidenheid aan ondernemingen en het vestigingsklimaat in het Paleiskwartier verder zal verbeteren.

Met de toevoeging van De Office aan het kantorenlandschap van ’s-Hertogenbosch en het Paleiskwartier in het bijzonder zal de Bossche kantorenmarkt aangevuld worden met het kwalitatieve aanbod waar in de markt steeds duidelijker merkbaar behoefte naar is.

Willaarts en Willaarts zal samen met Cushman & Wakefield zorgdragen voor de verhuur van de Office.

 

© 2019, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.