Willaarts en Willaarts

Met groot verdriet moet wij u mededelen dat onze oprichter, Jacques Willaarts op 13 februari 2019 is overleden. Sinds 1 mei 2019 zijn alle makelaarsactiviteiten gestaakt. Wij blijven echter wel bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer en emailadres met betrekking tot het gedeelte vastgoedbeheer. 

In het voorjaar van 1993 zijn Jac van Boxtel en Jacques Willaarts gezamenlijk een nieuw makelaarskantoor gestart onder de naam van Boxtel & partners 's-Hertogenbosch.

Het kantoor is gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de taxaties van alle soorten bedrijfsmatig of zakelijk onroerend goed.

In 1998 heeft Jacques Willaarts de aandelen van Jac van Boxtel overgenomen en op dat moment is de naam veranderd in Willaarts en Willaarts.

Bij het verwerven van de opdrachten wordt selectief gehandeld, zodat verstrengelingen van belangen zoveel mogelijk voorkomen worden. De individuele opdrachten krijgen daardoor meer tijd en aandacht, waardoor de kans op een geslaagde transactie aanzienlijk toeneemt.

Ook de opdrachtgevers herkennen deze wijze van werken. Sedert jaren wordt dan ook gewerkt met een schare van vaste opdrachtgevers, waarvoor Willaarts en Willaarts met succes bemiddelt.

Ons team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste medewerkers die er altijd voor zorgen dat de belangen van de klant centraal staan.

 

Willaarts en Willaarts

© 2024, Willaarts en Willaarts | Disclaimer | Privacy policy

Alle aanbiedingen zijn niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.